TERMENI SI CONDITII DE PLATA


Conditii de plata si retur

Livrarea produselor se face prin curier in termen de 24-48 ore de la data comenzii (in afara de perioadele aglomerate cum ar fi sarbatorile, cand firmele de curierat pot livra coletele in perioade mai mari de 48 ore). La primirea coletelor clientul trebuie sa plateasca contravaloarea acestora inainte de a deschide pachetul. Valoarea este data de comanda acestuia la furnizor si care se transmite prin e-mail sau telefonic. Daca se constata lipsuri sau faptul ca marfa este deteriorata, clientul trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare impreuna cu reprezentantul curierului si in care trebuie sa se specifice starea coletelor/marfii primite. ESTE OBLIGATORIU SA SE FACA CONSTATAREA DE FATA CU CURIERUL! Orice reclamatie ulterioara cu privire la lipsuri sau lovituri/deteriorari nu se ia in considerare de catre furnizor.

Furnizorul asigura transportul si suporta valoarea acestuia conform ofertei din luna respectiva. Daca clientul doreste returnarea produselor comandate telefonic sau pe site-ul furnizorului, are la dispozitie, conform legii, 14 zile din ziua primirii acestora. Acest termen poate fi marit de catre vanzator in functie de oferta din luna respectiva.
In cazul in care returnarea nu are un motiv obiectiv (produs neconform, defect, lovit, etc.) clientul va suporta contravaloarea transportului, care va fi calculata de firma de curierat cu care se trimit produsele. Furnizorul nu va accepta si nu va primi produse a caror valoare de transport nu a fost achitat de  catre client. Exceptie face cazul in care produsele sunt in garantie si trebuie inlocuite/reparate din cauza unor defecte, cand produsele sunt neconforme cu cele comandate de catre client sau cand acestea au ajuns lovite/deteriorate. In toate aceste cazuri produsele se returneaza prin firma de curierat specificata de vanzator (sau cu alt curier dupa o consultare cu furnizorul), cu mentiunea „plata la destinatar cu contract”, iar furnizorul suporta contravaloarea transportului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. MANOOK EXIM SRL (www.manook.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0020637.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Manook.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Manook, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 0020637, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Manook, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Manook, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Manook Exim SRL, Bd. Muncii ,nr.15, Bl.D10, sc.C, ap.9, Brasov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interventi asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Manook.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Manook nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul manook.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Chestiile legale (plictisitoare :))

Acest site nu este destinat pentru a inlocui sfaturile medicale. Tot continutul (texte, grafica, imagini, informatii) disponibil prin intermediul acestui site este cu scop informativ general si nu este destinat pentru a oferi sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratamente medicale. Recomandam ca intotdeauna sa tineti cont de sfatul medicului profesionist si nu ezitati sa cereti sfatul acestuia daca considerati ca este necesar. In cazul unor probleme de sanatate (operatii, dureri de spate, dureri de picioare, etc.) consultati medicul inainte de utilizarea produsului.

ANPC

Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi! PROGRAM: L-V, 10-14:30| CONTACT