CONDITII DE LIVRARE


Procedura de achiziție este următoarea: Adaugati produsul in cosul de cumparaturi – Vizualizati cosul – Continua cu finalizarea comenzii – Completati datele de facturare/livrare – Selectati metoda de plata (ramburs/card) – Plaseaza comanda. În 24-48 ore, comanda va fi livrata la adresa mentionata. Toate comenzile sosite pana in ora 14:30 vor fi procesate si trimise in aceeasi zi lucratoare. Comenzile venite dupa aceasta ora vor fi procesate si trimise a doua zi lucratoare.

Costul transportului este 14,99 lei pentru plata cu cardul si 20 lei pentru plata ramburs. Pentru alte localitati unde firma de curierat taxeaza kilometri suplimentari fata de orasul de resedinta, clientul suporta diferenta de plata.

Daca clientul doreste ca livrarea sa se faca sambata trebuie sa specifice acest lucru in mod expres. Curierul nu efectueaza livrari sambata decat daca este specificat in mod expres pe avb-ul comenzii. Cu toate acestea, furnizorul nu este raspunzator daca curierul nu livreaza sambata coletul/coletele, chiar daca este specificat in mod expres pe avb-ul comenzii.

Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi! | CONTACT