INTREBARI FRECVENTE


Scaunelul FizioTab pune corpul in pozitia fiziologica naturala si corecta pentru o eliminare usoara, rapida si completa.
Un colon sanatos este cheia pentru o stare generala de bine.

Relaxeaza-te! Pozitia optima pentru eliminare este o pozitie relaxata, cat mai aproape posibil de o genuflexiune naturala.
Ghemuirea devine mai usoara cu o folosire regulata, pe masura ce organismul se acomodeaza cu noua pozitie la wc data de scaunelul FizioTab.

Asezati-va pe vasul de wc, apoi trageti scaunelul FizioTab-ul de sub el. Puneti-va picioarele pe el la o distanta confortabila si inclinati-va usor inainte. Nu uitati: Cu cat simulati o pozitie ghemuit mai naturala, cu atat este mai bine!

Da, Taburetul fiziologic pentru wc FizioTab se potriveste oricarui vas de wc.

Utilizati scaunelul FizioTab de fiecare dată când mergeti la wc.

Puteti spune ca nu e nimic in neregula cu modul in care eliminati atunci cand mergeti la toaleta, insa indata ce incepeti sa utilizati taburetul pentru wc FizioTab veti observa o diferență semnificativa in experienta dumneavoastra la wc.
Doar pozitia ghemuit asigura o eliminare completa si rapida a reziduurilor intestinale.
Da, scaunelul FizioTab este recomandat tuturor, in special persoanelor preocupate de sanatatea lor. E mai usor sa previi decat sa tratezi!

Da, dar numai sub supraveghere. Balansarea picioarelor este una dintre cauzele constipatiei la copii, deoarece poate dura cativa ani buni pentru ca ei sa atinga solul cu picioarele. Disconfortul fizic și incapacitatea de a crea o presiune adecvată pentru eliminare nu duce numai la constipație, dar si la  frica de toaleta. Copiii au nevoie sa-si sprijine picioarele in timp ce adultii trebuie sa-si ridice picioarele. Doua probleme diferite sunt rezolvate cu un singur scaunel pentru wc - FizioTab.

Pentru majoritatea diferenta este imediata, in timp ce pentru unii este nevoie de aproximativ o saptamana pentru reglare, relaxare si a pune lucrurile in miscare. Recomandarea noastra este sa utilizati taburetul pentru wc FizioTab timp de până la 30 de zile pentru a permite organismului sa se acomodeze cu noua pozitie. Corpul nostru a fost obisnuit pentru a utilizara toaleta intr-o anumita pozitie pentru o perioada mare de timp și in unele cazuri poate sa fie necesara o perioada de adaptare. Unele persoane nu au observat o diferență prima dată când au folosit scaunelul FizioTab, dar după utilizarea continua a acestuia, au inceput sa simta efectele benefice. In cazul in care, aveti nelamuriri cu privire la folosirea scaunelului FizioTab, va recomandam sa consultati medicul de familie.

Sanatatea incepe cu sistemul digestiv. Ce intra trebuie sa si iasa. A merge regulat la wc este extrem de important pentru sanatatea noastra generala si longevitate. Trebuie sa ne pastram sistemul digestiv in miscare.
Scaunelul FizioTab face mersul la toaleta mai usor, mai confortabil si ajuta la imbunatatirea sanatatii digestive.
Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi! | CONTACT